Tickets voor Legoland Denemarken bestel je het beste ruim voor je bezoek online. Zo weet je zeker dat je Legoland in Billund, Denemarken kunt bezoeken op de dag van je keuze. Soms kun je online gebruik maken van een aantrekkelijke Legoland Denemarken tickets aanbieding in de vorm van korting of een combinatie van Legoland met een ander park. Er is in Legoland Denemarken zo veel te zien en doen dat ook een ticket voor meerdere dagen een goed idee is, zeker als je bijvoorbeeld verblijft op het Legoland vakantiepark of Lalandia Billund.

Print je Legoland ticket thuis of laat het ter plaatse zien op je mobiele telefoon. Dit bespaart je weer enige tijd wachten bij de kassa’s en ingang van het park. Tijd die je beter in alle Legoland attracties kunt besteden! De aanbieders van tickets op onze website zijn altijd bekende en betrouwbare partijen, dus je kunt met een gerust hart je Legoland Denemarken tickets reserveren. Zo kan de voorpret alvast beginnen. Legoland Denemarken is de perfecte bestemming voor een korte vakantie of een leuke tussenstop op weg naar vakantie in Zweden.... Lees meer

Goedkope Legoland Denemarken tickets

Legoland Denemarken tickets

Entreekaarten Legoland Denemarken met korting

Overnachten inclusief tickets

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets

Legoland Denemarken tickets

Legoland Denemarken tickets zijn online te boeken bij enkele ticketaanbieders. Online krijg je vaak ook korting op je Legoland tickets. Als je een datum selecteert waarop je Legoland Billund wilt bezoeken ben je er zeker van dat je kunt gaan en kun je bij aankomst bij Legoland Denemarken direct doorlopen naar de kaartcontrole. Zo ben je snel bij je eerste attractie van de dag en kun je zoveel mogelijk doen!

In Legoland Denemarken vind je veel verschillende attracties voor het hele gezin, waaronder spannende achtbanen en speciale attracties voor jonge kinderen. En natuurlijk allemaal met een Lego thema! In Duplo Land zullen de allerkleinsten zich goed vermaken en Miniland, waarin allerlei bouwwerken van Lego te vinden zijn, zal iedereen leuk vinden.

Legoland Denemarken combinatie ticket

Je kunt Legoland Denemarken zeker twee dagen bezoeken als je alle attracties, shows en belevenissen wilt doen. Je kunt echter ook kiezen voor een combinatieticket. Vlakbij Legoland Denemarken ligt namelijk de Givskud Zoo – Zootopia. Een combinatieticket voor Legoland en deze leuke dierentuin is meestal erg aantrekkelijk geprijsd. In dit ruim opgezette dierenpark kun je met je auto door de savanne rijden, de dierentuin te voet verkennen en er is ook een dinosaurussengebied.

Legoland Denemarken arrangement

Maak van je bezoek aan Legoland Denemarken een korte vakantie door het boeken van een Legoland Denemarken arrangement. Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Legoland, het Legoland Castle Hotel, Legoland Holiday Village of Vakantiepark Lalandia Billund. Afhankelijk van je gekozen Legoland Denemarken arrangement zijn tickets bij de prijs inbegrepen. Als je een Legoland Denemarken vakantie boekt waarbij een Legoland Billund Resortpas is inbegrepen heb je gedurende je hele verblijf onbeperkt toegang tot het Legoland park, de Givskud Zoo en speelbos WOW PARK Billund.