Lalandia Billund is een ruim opgezette viersterren vakantiepark bij Legoland Denemarken. Op Lalandia Billund zullen zowel kinderen als ouders zich bij mooi of slecht weer geen minuut vervelen. Vakantiepark Lalandia Billund ligt direct naast pretpark Legoland Denemarken en beschikt ook zelf over vele aantrekkelijke faciliteiten. Vanuit vakantiepark Lalandia loop je in enkele minuten naar de ingang van Legoland Denemarken (500 meter). Lalandia Billund is dus de ideale locatie om bij Legoland Denemarken te overnachten.

Lalandia Billund is een luxe vakantiepark bij Legoland Denemarken en beschikt over een enorm groot waterpark (subtropisch zwembad) en vele andere (sportieve) faciliteiten. Vanuit Lalandia Billund ontdek je ook eenvoudig de omgeving met diverse leuke daguitstapjes op slechts een uur rijden van het vakantiepark. Voor een korte vakantie in Denemarken is Lalandia Billund dan ook zeker aan te raden.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Legoland Denemarken tickets

Legoland Denemarken tickets

Entreekaarten Legoland Denemarken met korting

Lalandia Billund faciliteiten

Lalandia Billund bij Legoland Denemarken is een luxe vakantiepark en beschikt over het grootste overdekte waterpark (subtropisch zwembad) van Scandinavië met onder andere spannende glijbanen, waterspeeltuinen, een onderwateraquarium en aparte speelbaden voor de allerkleinsten. Verder vind je op vakantiepark Lalandia Billund een groot indoor speelparadijs genaamd Monky Tonky Land en buiten onder andere een speeltuin en een kinderboerderij. Bovendien beschikt Lalandia Billund Legoland ook over een bowlingbaan, minigolfbaan (overdekt), sporthallen, fitness- en wellness faciliteiten, een ijsbaan en een skihelling. Uiteraard vind je er verder ook nog een receptie, supermarkt, winkel, bar en verschillende restaurants. Zowel overdag als ’s avonds worden door het entertainment team diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Legoland Denemarken omgeving

Met een verblijf op Lalandia Billund combineer je een bezoek aan Legoland Denemarken eenvoudig met allerlei andere leuke daguitstapjes in de omgeving van Billund. Op minder dan een uur rijden vind je bijvoorbeeld de Deense kust en de historische plaats Ribe met het leuke en leerzame Vikingcentrum. 

Lalandia Billund accommodaties

Lalandia Billund heeft diverse vakantiehuizen die ruim en zeer sfeervol zijn ingericht. Er zijn verschillende typen accommodaties beschikbaar voor kleinere en grotere gezelschappen. Alle vakantiehuizen beschikken over een volledig ingerichte keuken en een eigen terras met tuinmeubilair.

- 3-kamer Bungalow Classic 4: deze gelijkvloerse bungalow op vakantiepark Lalandia is de meest voordelige optie en geschikt voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een wasmachine.

Vakantiepark Lalandia

- 3-kamer Bungalow Classic+ 4: vakantiehuis type Classic+ 4 biedt ook plaats aan vier personen, maar is wat ruimer dan de Classic 4. Bovendien vind je hier naast een wasmachine ook een droger. Verder zijn de faciliteiten gelijk.

- 4-kamer Bungalow Design+ 6: de vakantiehuizen type Design op vakantiepark Lalandia Billund hebben een moderne en luxe inrichting en bieden plaats aan maximaal zes personen (drie slaapkamers). Deze vakantiehuizen hebben maar liefst twee overdekte terrassen, een wasmachine en droger en een luxe badkamer met als extra een bubbelbad.

Vakantiepark Lalandia

- 4-kamer Bungalow Classic+ 6: dit type vakantiehuis is gelijk aan de Bungalow Design+ 6, maar dan uitgerust met een gethematiseerde kinderkamer met stapelbed. De badkamer heeft geen bubbelbad, maar verder zijn de faciliteiten gelijk.

- 4-kamer Bungalow Nordic+ 8: dit ruime vakantiehuis met twee etages is geschikt voor maar liefst acht personen (drie slaapkamers) en beschikt over een luxe badkamer met bubbelbad en sauna. Ook is er een tweede toilet aanwezig.

Vakantiepark Lalandia

- 5-kamer Bungalow Classic+ 8: dit type vakantiehuis is de ruimste accommodatie die beschikbaar is op vakantiepark Lalandia Billund met maar liefst vier slaapkamers. Qua faciliteiten komt dit type verder overeen met type Nordic+ 8.