Pretparken Spanje

Er zijn een aantal pretparken in Spanje waarvan PortAventura World en Parque Warner Madrid de twee grootste zijn. Parque Warner Madrid ligt op ongeveer 25 kilometer afstand van de Spaanse hoofdstad Madrid. Dit pretpark is uitermate geschikt om te bezoeken wanneer je een stedentrip doet in Madrid. Vanuit het centrum van Madrid kun je namelijk gemakkelijk met het openbaar vervoer naar Parque Warner Madrid reizen. In Parque Warner Madrid staan de attracties en shows compleet in het teken van bekende films.

PortAventura World ligt in de Spaanse badplaats Salou op ongeveer 100 kilometer afstand van Barcelona. PortAventura World heeft twee pretparken en een groot eigen waterpark. Op het terrein vind je ook nog meerdere gethematiseerde hotels waar vanuit je gemakkelijk de parken kunt bezoeken. PortAventura heeft een gevarieerd attractie aanbod, zodat de pretparken aantrekkelijk zijn voor jong en oud. De meest spannende achtbanen van Spanje (en misschien wel Europa) vind je ook in PortAventura World. Zo is er de mega coaster Shambala en de snelle achtbaan Red Force.

Salou vakantie

PortAventura World wordt het meest bezocht door toeristen die op (zomer)vakantie zijn in Salou. Salou is namelijk een enorm populaire Spaanse badplaats waar jaarlijks vele miljoenen toeristen komen om hun vakantie te vieren. In Salou vind je dan ook tal van hotels en appartementen waar je een heerlijke vakantie kunt hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden om een Salou vakantie te boeken. Zo kun je vanuit huis alvast online je hotel kiezen en vervolgens op eigen gelegenheid met de auto naar Salou reizen. Vliegen kan vanuit Nederland ook eenvoudig richting Salou. De vliegvelden van Reus of Barcelona zijn dan het dichtstbij.

Een andere optie is om een complete Salou vakantie te reserveren waarbij je vervoer en verblijf in één keer boekt. Op onze website hebben wij een ruim aanbod van aanbieders van een complete Salou vakantie. Deze aanbieders bieden reizen aan op basis van eigen vervoer, als vliegreis of als complete busreis.

Wanneer je tijdens je Salou vakantie meer van PortAventura World wilt ontdekken en meer in sfeer van de parken wilt verblijven dan is het aan te raden om een verblijf te boeken in één van de vele PortAventura World hotels. Vanuit deze hotels ben je snel bij PortAventura World, zodat je op deze manier eenvoudig meerdere dagen de verschillende parken op je eigen tempo kunt ontdekken.

PortAventrua World

Busreis Salou

Met de bus naar Salou

Tickets Costa Caribe Aquatic Park

Entreekaarten waterpark Costa Caribe met korting

Tickets Ferarri Land

Entreekaarten Ferarri Land met korting

Tickets PortAventura World

Entreekaarten PortAventura World met korting

Vliegtickets Salou

Amsterdam - Salou