22-05-2021

In Legoland Billund in Denemarken is deze week het nieuwe themagedeelte Lego Movie World geopend, met maar liefst drie nieuwe attracties. Het nieuwe themagebied is gebaseerd op de populaire Lego Movie films en is de grootste investering van het park tot nu toe. De opening was oorspronkelijk al gepland voor maart 2020.

Drie nieuwe attracties

Na meer dan een jaar vertraging door de coronacrisis werd deze week dan echt het nieuwste themagebied van Legoland Denemarken geopend. Je waant je hier in de kleurrijke en avontuurlijke wereld van de bekende Lego Movie deel 1 en 2. In het nieuwe themagebied zijn drie nieuwe attracties te vinden, waaronder een vliegsimulator attractie met een gigantisch beeldscherm waardoor je zelf wel onderdeel van de film lijkt. Ook is er een spannende attractie te vinden waarin je plaats neemt in vliegtuigjes die volledig over de kop gaan. Tot slot is er voor jongere kinderen een kleurrijke vrije val toren en nog een gethematiseerde speeltuin.

Legoland Denemarken

Legoland Denemarken ligt in Billund, ongeveer zes uur rijden vanaf Utrecht. Het maakt deel uit van een groot vakantiegebied, met onder andere een Legoland Vakantiepark en Vakantiepark Lalandia met diverse faciliteiten waaronder een groot subtropisch zwembad. Je bent hier aan het perfecte adres voor een korte vakantie. Eventueel kun je het combineren met een bezoek aan het Duitse pretpark Heidepark of gebruiken als stop op je verdere rondreis door Denemarken en/of Zweden.

Nog meer Legoland pretparken

Legoland Denemarken is het oorspronkelijke en allereerste pretpark van Legoland. Inmiddels vind je Legoland op diverse andere plekken. Zo is onder andere Legoland Duitsland ook zeker een bezoek waard. De ligging van dit park is uitstekend als je bijvoorbeeld op weg bent naar je vakantiebestemming in Italië en tussendoor een paar dagen ontspanning wilt. Ook in bijvoorbeeld Engeland en in Florida vind je Legoland pretparken.

Legoland arrangementen

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets

Overnachten bij Legoland

Legoland Castle Hotel

Mooi gethematiseerd hotel bij Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland® Denemarken Hotel

Dit Legoland Hotel ligt direct aan het park!

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland® Denemarken Vakantiepark

Een vakantiepark in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets