Pretparken Amerika

In Amerika vind je tal van grote pretparken. De bekendste pretparken in Amerika zijn natuurlijk het originele Disneyland Park in Anaheim, California, Walt Disney World in Orlando, Florida en ook in Orlando het Universal Studios park. Andere bekende pretparken zijn de parken van pretparkgroep Six Flags en SeaWorld. De meeste bezoekers komen in de pretparken van Walt Disney World. Walt Disney World is ook het grootste pretpark resort ter wereld. Walt Disney World heeft meerdere grote pretparken, waterparken, hotels en uitgaansgelegenheden. Bij Walt Disney World kun je gemakkelijk meerdere weken op vakantie gaan, zeker als je alles wilt zien en beleven. Een ander groot pretpark resort in Orlando is het Universal Orlando Resort. Ook hier zijn meerdere pretparken, luxe hotels, een uitgaanscentrum en een groot waterpark te vinden.

Ook in Orlando vind je SeaWorld Orlando met een groot pretpark en waterpark. Vlakbij Orlando vind je ook nog de parken van Legoland Florida en Bush Gardens, Tampa.

Alle pretparken liggen in of bij de stad Orlando in de staat Florida. Door de vele pretparken en complete pretpark resorts wordt Orlando hierdoor ook wel het pretpark walhalla van de wereld genoemd.

Pretpark vakantie Amerika

De pretparken in Amerika lenen zich door de enorme omvang en diversiteit in aanbod uitermate goed voor een pretpark vakantie. Een pretpark vakantie in Florida is door het prachtige klimaat ook nog eens erg aangenaam. Er zijn namelijk veel zonnige en warme dagen in Florida. De beste tijd om de pretparken in Orlando te bezoeken is vaak in het voorjaar (maart, april, mei) en net na het hoogseizoen (september en oktober). De temperaturen zijn dan vaak het lekkerste en op de periode van 'Spring Break’ na is het vaak nog redelijk rustig in de pretparken. Op deze manier heb je meer mogelijkheden om alles te bezoeken.

Overnachten tijdens deze pretpark vakantie kan in één van de vele hotels in Orlando. Je vindt hier zo veel hotels dat er altijd wel een geschikt hotel voor je bij zit. Een andere optie waar ook vaak gebruik van gemaakt wordt in Orlando is het huren van een eigen villa, met of zonder eigen zwembad. Er is ook qua villa’s genoeg aanbod te vinden in Orlando. Het grote voordeel van een hotel of villa in Orlando is dat je naast de pretparken ook diverse andere bestemmingen kunt ontdekken in of in de omgeving van Orlando.

Wil je echter tijdens je pretpark vakantie helemaal in de pretpark sfeer blijven dan is een verblijf in één van de Disney World hotels of Universal Orlando hotels zeker aan te raden. Deze pretpark hotels liggen allemaal vlakbij de pretparken, zodat je eenvoudig van en naar de pretparken kunt vanuit je hotel. Uiteraard zijn al deze pretpark hotels ook compleet in de stijl van de pretparken gethematiseerd. Sommige hotels bieden ook nog eens extra voordeel in de parken. Zo kun je als gast van een aantal hotels een aantal pretparken al vroeger op de ochtend bezoeken, zodat je alvast een voorsprong hebt op andere bezoekers. Een ander voordeel is dat een paar pretpark hotels vouchers aanbieden waarmee je sommige attracties sneller kunt bezoeken middels een speciale wachtrij.

Pretpark tickets Amerika

De meeste tickets van de pretparken in Amerika kun je al online vanuit huis reserveren. Dit is slim om te doen, omdat deze tickets vaak online een stuk voordeliger zijn. Wij hebben op onze website diverse aanbieders geplaatst, zodat je voor jezelf de goedkoopste pretpark tickets kunt selecteren. Vergelijk dus alle Walt Disney World tickets, Universal Studios tickets, SeaWorld Orlando tickets en Legoland Florida tickets op onze website en krijg zo de beste deal.

Tip: Reserveer pretpark tickets voor meerdere dagen. Hoe meer dagen je namelijk de pretparken wilt gaan bezoeken hoe lager de prijs per dag uitpakt.

Walt Disney World vakantie

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Walt Disney World tickets

Entreekaarten Walt Disney World met korting

Universal Orlando Resort

Tickets Universal Orlando Resort

Entreekaarten Universal Orlando met korting

Vliegtickets naar Orlando

Van Amsterdam naar Orlando

SeaWorld Orlando

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

Legoland Florida

Legoland Beach Retreat

Prachtig Lego vakantiepark naast Legoland Florida

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland Florida Hotel

Legoland Hotel direct naast de ingang van Legoland Florida

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland Florida tickets

Entreekaarten Legoland Florida met korting

Vliegtickets naar Legoland Florida

Amsterdam - Florida