Een busreis Disneyland Parijs wordt door diverse reisorganisaties aangeboden. Om de verschillende aanbieders van een busreis naar Disneyland Parijs goed te kunnen vergelijken, hebben we hier een overzicht gemaakt van de uiteenlopende arrangementen. Ben je op zoek naar een dagtocht Disneyland Parijs, waarbij je op één dag op en neer naar Disney gaat, dan vind je deze ook hieronder. Er zijn busreizen waarbij je tijdens alle dagen van je verblijf een bezoek kunt brengen aan de pretparken van Disneyland Parijs. Andere busreizen bieden een combinatie van Disneyland en een (meerdaags) bezoek aan de Franse hoofdstad Parijs.

Bij een aantal Disneyland Parijs busreizen overnacht je in een hotel bij Disneyland Parijs, maar er zijn ook busreizen waarbij je in een hotel net buiten Disneyland® Parijs of in het centrum van Parijs slaapt. Met een busreis Disneyland Parijs kom je altijd uitgerust bij het pretpark aan. Ook bespaar je eventuele tol- en/of parkeergelden.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Dagtocht Disneyland Parijs

Dagtocht Disneyland Parijs met de bus

Met de bus naar Disneyland Parijs

Wil of kun je niet met je eigen auto? Dan is een busreis Disneyland Parijs een uitstekend idee. Je kunt al een Disney busreis boeken voor een bedrag wat maar iets hoger is dan dat van een Disneyland Parijs arrangement zonder busvervoer. Een goedkope busreis Disneyland Parijs kun je bij een aantal aanbieders reserveren. In de weekenden en vakanties gaan de meeste bussen naar Disneyland Parijs. Het vervoer is altijd met een luxe touringcar die soms over allerlei extra leuke opties voor de kinderen beschikt (bijvoorbeeld Disney films). Verder zijn de bussen voorzien van airco en een toilet. Opstappen kan bij verschillende opstap plaatsen in Nederland en in elk geval in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Sommige aanbieders van een Disneyland Parijs busreis maken gebruik van meer opstapplaatsen, er is er dus altijd wel één bij je in de buurt. Vanaf deze opstapplaats rijden de bussen meestal naar een centraal verzamelpunt om vervolgens aan de reis naar Parijs te beginnen. Bekijk alle bovenstaande aanbieders. Je kunt namelijk een dagtocht Disneyland Parijs of een busreis voor 2 dagen, 3 dagen, 4 dagen of zelfs 5 dagen reserveren.

Disneyland Parijs busreis 

Diverse reisorganisaties bieden een busreis naar Disneyland Parijs aan. Vergelijk ze dus goed en vind zo de Disneyland Parijs busreis die het beste bij je past. Er zijn busreis arrangementen met een verblijfsduur variërend van twee tot en met vijf dagen. Bij sommige arrangementen breng je ook een bezoek aan het centrum van Parijs. Een geweldige combinatie, want naast de magie van Disneyland Parijs krijg je ook nog eens de kans om de prachtige stad Parijs te ontdekken. De hoogtepunten zoals de Eifeltoren en de gezellige wijk Montmartre komen zeker aan bod tijden deze combinatie busreis. Doorgaans is je Disneyland Parijs bus arrangement inclusief vervoer, verblijf, ontbijt en entreekaarten voor Disneyland Parijs: een compleet pakket dus. Bekijk goed per aanbieder voor hoeveel dagen entree tickets bij de prijs inbegrepen zijn en in welk hotel je verblijft. Dit kan in een officieel Disneyland Parijs hotel zijn, maar ook in een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Parijs

Busreis Disneyland Parijs arrangement

Sommige aanbieders van een busreis Disneyland Parijs bieden veel keus met betrekking tot het hotel waarin je verblijft. Enkele hotels waar je uit kunt kiezen zijn Campanile Val de France, Explorers Hotel, Grand Magic Hotel en het Dream Castle hotel. Deze hotels liggen allemaal vlakbij Disneyland Parijs. Vanaf deze hotels rijden ook op diverse tijden gratis shuttle bussen naar Disneyland Parijs. Je hebt dus ook ter plaatse geen eigen vervoer nodig en bent op deze manier vrij om elke dag zo vroeg of laat naar de pretparken te gaan als je zelf wilt. Bij een combinatie busreis Disneyland Parijs en de stad Parijs verblijf je meestal in een goedkoop hotel aan de rand van het centrum. De bus brengt je dan op een vaste tijd naar Disneyland Parijs en vaak wordt er ook een dag uitgetrokken om per bus enkele van de vele bezienswaardigheden in Parijs te bezoeken. 

Dagtocht Disneyland Parijs

Verschillende aanbieders van busreizen naar Disneyland Parijs hebben ook een dagtocht Disneyland Parijs in hun assortiment. Met deze voordelige manier van reizen heb je een volledige dag de tijd om Disneyland Parijs te bezoeken, maar bespaar je de kosten van een overnachting. Bij een dagtocht Disneyland Parijs vertrek je in de nacht of vroege ochtend (afhankelijk van je opstapplaats) met een comfortabele touringcar en kom je in de loop van de ochtend aan bij Disneyland Parijs. Je wordt door de bus direct vlakbij de ingang gebracht om zo het meeste uit je dag te kunnen halen. Aan het einde van de dag word je hier ook weer opgehaald en zul je blij zijn even lekker uit te kunnen rusten in de bus op de weg terug naar Nederland, waar je ’s avonds laat of ’s nachts aankomt. Een dagtocht Disneyland Parijs is een voordelige optie om eens een bezoek te brengen aan dit prachtige pretpark. Kijk bij de geselecteerde reisaanbieders hierboven voor data en prijzen van een dagtocht Disneyland Parijs.