13-02-2023

Magic over Disney, een uniek en aantrekkelijk geprijsd 3-daags Disneyland Parijs arrangement, is weer te boeken bij Oad! Aankomst is mogelijk op 5 en 7 november 2023 en 16, 21 en 23 januari 2024. Tijdens Magic over Disney is er een speciale avondshow te bewonderen met projecties, special effects en vuurwerk. Boek nu alvast je verblijf in een Disney Hotel. Je kunt met eigen vervoer gaan of kiezen voor een busreis Disneyland Parijs.

Magic over Disney speciaal arrangement

Bij Oad is het speciale Magic over Disney arrangement weer te boeken. Dit 3-daagse Disneyland Parijs arrangement is slechts op enkele dagen te boeken, namelijk 5 en 7 november 2023 en 16, 21 en 23 januari 2024. Tijdens Magic over Disney vindt op een van de avonden van je arrangement een spectaculaire avondshow plaats met Disney muziek, special effects, licht en vuurwerk. Uiteraard is toegang tot het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park inbegrepen op alle dagen van je verblijf. Het Magic over Disney arrangement is al te boeken vanaf 175 euro per persoon.

Busreis Disneyland Parijs

Een busreis Disneyland Parijs is een aantrekkelijke optie als je niet zelf wilt of kunt rijden. Bovendien zorgt een busreis ervoor dat je ontspannen en uitgerust bij Disneyland Parijs aankomt. Het Magic over Disney arrangement is te boeken op eigen vervoer, maar ook als Disneyland Parijs busreis.

Disneyland Parijs hotels

Of je nu met de bus of met eigen vervoer gaat: bij dit Magic over Disney arrangement heb je een ruime keuze aan Disneyland Hotels waar je kunt verblijven. Kies voor het voordelig geprijsde Disney Hotel Cheyenne of Disney Hotel Santa Fe, waar je verblijft in de stijl en sfeer van het Wilde Westen (met Toy Story themakamers) of Route 66 (met themakamers van Cars). Wil je meer luxe: dan zijn Disney Newport Bay Club, Disney Sequoia Lodge en Disney Hotel New York - the Art of Marvel een leuke keuze. Dit laatste hotel heeft als thema de bekende Marvel superhelden. Bij alle hotels is een ontbijtbuffet bij de prijs van je arrangement inbegrepen.

Als je met Magic over Disney op basis van eigen vervoer boekt is het ook mogelijk om te verblijven in Disney’s Davy Crockett Ranch, een vakantiepark met leuke blokhutten in de natuur, op ongeveer 10 minuten rijden van Disneyland Parijs. De blokhutten beschikken over twee slaapkamers.

Vind hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Disneyland Parijs accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie