17-02-2019

Over enkele weken kun je voor het eerst overnachten in het Castle Hotel van Legoland Denemarken. Naast overnachten op het Legoland Vakantiepark of het Legoland Hotel is het dus ook mogelijk om in het gethematiseerde Castle Hotel van Legoland Denemarken te overnachten. Reserveringen kunnen inmiddels gemaakt worden bij diverse reisorganisaties.

Investering van 25 miljoen euro

Met de bouw van het Castle Hotel is een bedrag van 25 miljoen euro gemoeid. Dit nieuwste hotel van Legoland Denemarken heeft bij de opening de beschikking over ruim 140 kamers die allemaal rijk gethematiseerd zijn. Zo komen er kamers met als thema ridders en prinsessen. De buitenkant van dit Legoland Hotel, wat bestaat uit twee gebouwen, is ontworpen als een groot kasteel.

Meerdaags verblijf

Legoland Denemarken is een ideale bestemming voor meerdere dagen. Je kunt je namelijk gemakkelijk meerdere dagen vermaken in het grote Legoland Billund pretpark. Met de toevoeging van het Castle hotel groeit ook het aantal bedden voor gasten bij Legoland Denemarken. Het park heeft namelijk met het Legoland Hotel en Vakantiepark Legoland al twee andere accommodaties waar je kunt overnachten.

Lalandia Vakantiepark

Ook op loopafstand van het Legoland park vind je het grote vakantiepark Lalandia Billund. Dit grote vakantiepark wordt door een andere partij uitgebaat, maar er zijn wel goede samenwerkingen met Legoland. Wanneer je blijft overnachten bij Legoland Denemarken kun je ook gebruik maken van het grote indoor entertainment centrum van Lalandia. Hier vind je een gigantisch groot zwembad, midgetgolfbaan, speeltuin en andere voorzieningen zoals restaurants en supermarkt. Met de dierentuin Givskud Zoo heb je ook op korte afstand van Legoland Denemarken nog een ander leuk uitstapje.

Reserveren

Legoland Castle Hotel

Mooi gethematiseerd hotel bij Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Arrangementen

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets