18-06-2017

Krijg nu 50 euro extra korting op Lalandia Billund, het vakantiepark naast Legoland Denemarken. Je ontvangt de 50 euro korting als je boekt voor 8 juli 2017. Wees er wel snel bij. Deze Lalandia Billund aanbieding is erg populair en vol is vol.

Aanbieding Lalandia Billund

Lalandia is een groot vakantiepark wat bijna direct naast de ingang van Legoland Denemarken in Billund ligt. Vanaf de parkeerplaats van Lalandia is het nog maar enkele minuten lopen. Diverse reisaanbieders hebben Lalandia Billund in hun aanbod. Bij Vrij Uit ontvang je nu 50 euro extra korting op je verblijf bij Lalandia als je boekt voor 8 juli. De Lalandia Billund korting wordt op het einde van boekingsproces verrekend op de kassabon.

Lalandia Billund faciliteiten

De vele faciliteiten van Vakantiepark Lalandia hebben een grote aantrekkingskracht op bezoekers. Zo is er onder andere een indoor speelhal, een groot subtropisch zwembad en een overdekt centrum met winkels en restaurants. Wanneer je een Lalandia resortpas aanschaft bij je boeking heb je voordelig onbeperkt toegang tot al deze faciliteiten plus Legoland en de nabijgelegen dierentuin Givskud Zoo. Je hoeft je tijdens je verblijf op Lalandia dus geen minuut te vervelen! De diverse typen vakantiehuisjes op Lalandia zijn allemaal ruim en modern ingericht. Tussen de huisjes liggen ook diverse kleine speeltuinen voor de kinderen.

Legoland Denemarken

In Billund, Denemarken ligt het originele Legoland pretpark. Kinderen kunnen hier genieten van attracties in de stijl van hun favoriete LEGO figuren. Zo is er bijvoorbeeld een heel LEGO Duplo gebied voor de allerkleinsten en een 4D LEGO Ninjago attractie. En Legoland Denemarken is dichterbij dan je denkt! Vanaf de grens met Duitsland is het nog maar een klein uurtje rijden. Ook wanneer je onderweg bent naar een vakantie in Zweden is Legoland Denemarken een leuke tussenstop.

 

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets