20-05-2019

Maak nu gebruik van deze aantrekkelijke Legoland Billund aanbieding en reserveer een accommodatie in de omgeving van Legoland Billund. Ontvang nu tijdelijk bij het reserveren van een accommodatie een gratis LEGO cadeau ter waarde van 59 euro en een gratis Be Happy pas waarmee je vele voordelen en kortingen krijgt op diverse uitstapjes in de omgeving. Overnachten bij Legoland Billund kun je op Vakantiepark Lalandia, Vakantiepark Legoland Holiday Village, het Legoland Hotel of het Legoland Castle Hotel.

Legoland Denemarken is zeer bereikbaar

Legoland Billund in Denemarken is met de auto vanaf Nederland prima bereikbaar. Legoland Billund ligt namelijk op een kleine 700 kilometer rijden vanaf Utrecht. De accommodaties van Legoland en van Vakantiepark Lalandia liggen allemaal op loopafstand van het pretpark. Tevens vind je op het terrein van Vakantiepark Lalandia een groot overdekt centrum waar je diverse winkeltjes en restaurants vindt. In dit grote centrum vind je ook een grote indoor speeltuin, midget golfbaan, skihal en groot zwemparadijs. Een Legoland vakantie is daarom een prima keus wanneer je als gezin met kinderen er eens lekker tussenuit wilt.

Legoland Denemarken voordelen

Overnachten bij Legoland Billund biedt natuurlijk het voordeel dat je makkelijk en snel bij de entree van Legoland Billund bent. Maar wanneer je nu gebruik maakt van deze Legoland Billund aanbieding krijg je per accommodatie ook een LEGO cadeau ter waarde van 59 euro. Let wel op dat deze actie geldig is zolang de voorraad strekt. Daarnaast ontvang je ook nog een Be Happy Pas waarmee je vele voordelen ontvangt op diverse leuke uitstapjes in de omgeving van Legoland Billund. Breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan de leuke Givskud Zoo dierentuin op een klein half uurtje rijden van Legoland. Met de Be Happy pas heb je voor je gezelschap gratis toegang tot de dierentuin.

Vind hier de beste prijs

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets