Phantasialand Hotel Matamba ligt meteen naast het Deep in Africa themagebied van Phantasialand. Hotel Matamba heeft zelfs een eigen ingang voor hotelgasten naar het park. In Phantasialand Hotel Matamba heerst een exotische, Afrikaanse sfeer. Zo blijf je nog helemaal in de stemming na een drukke dag in Phantasialand. Het hotel beschikt over meerdere restaurants en bars waar je kunt genieten van allerlei Zuid-Afrikaanse specialiteiten. De openbare ruimtes van het hotel zijn gedecoreerd met Afrikaanse beelden, tropische planten en heerlijke geuren. Ook aan de kinderen is gedacht met een spellenkamer en speeltuin buiten.

De kamers van Phantasialand Hotel Matamba zijn uiteraard ook volledig gethematiseerd met donker houten meubels en Afrikaanse stofjes en motieven. De kamers zijn geschikt voor maximaal zes personen. Parkeren bij Phantasialand Hotel Matamba is mogelijk tegen betaling. Naast een meerdaags bezoek aan Phantasialand behoort ook een dagje winkelen in de nabijgelegen steden Keulen en Bonn tot de mogelijkheden.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Phantasialand overnachten

In Phantasialand is zoveel te doen qua attracties en shows dat de hele familie zich er met gemak twee of meer dagen kan vermaken. Blijf daarom ook eens overnachten bij Phantasialand en maak er zo meteen een korte vakantie van! De verschillende themagebieden in het Phantasialand pretpark, waaronder Berlijn, Mexico, China Town, Rookburgh en Deep in Africa, spreken tot een ieders verbeelding. In elk themagebied vind je attracties en restaurants die helemaal in de stijl van het betreffende parkgedeelte passen. Bij sommige themagebieden hoort zelfs een echt Phantasialand hotel. In slechts enkele stappen sta je vanuit je hotelkamer in Phantasialand.

Phantasialand biedt voor ieder wat wils aangezien er niet alleen veel verschillende spannende achtbanen zijn, maar ook attracties gericht op kleine kinderen of op het hele gezin. Bij mooi weer zit je in Phantasialand ook goed, want er zijn verschillende waterattracties om even lekker in af te koelen.

Bij overnachten bij Phantasialand hoort natuurlijk één of meerdere dagen een bezoek aan het pretpark, maar je kunt uiteraard ook nog andere uitstapjes in de omgeving maken zoals een bezoek een de mooie stad Keulen.

Phantasialand Hotel Matamba

Hotel Matamba ligt in het themagebied Deep in Africa. Vanuit het gezellige Hotel Matamba loop je zo het park in en sta je bijna direct bij achtbaan Black Mamba. Sommige kamers hebben zelfs uitzicht op deze spectaculaire achtbaan die heel dicht langs het hotel komt.

Hotel Matamba beschikt over verschillende soorten kamers. Alle kamers zijn ingericht in ‘safaristijl’ met mooie houten meubels en allerlei Afrikaanse accessoires en details. Hotel Matamba heeft een aantal tweepersoonskamers en een aantal familiekamers. Er zijn ook enkele themasuites, die nog luxer en ruimer zijn dan de standaard kamers. Sommige kamers hebben zelfs een terras met zicht op het pretpark.

Een voordeel van Hotel Matamba is dat er ook familiekamers zijn die geschikt zijn voor zes personen, zodat ook grotere gezinnen in Hotel Matamba kunnen verblijven. De zespersoonskamers beschikken over een gewoon tweepersoonsbed, een iets kleiner tweepersoonsbed voor twee kinderen en nog een stapelbed.

Voordelen Phantasialand overnachten

Phantasialand Hotel Matamba heeft een eigen tropische jungletuin waar je als hotelgast lekker even kunt rondwandelen of relaxen op één van de grote zitzakken of bankjes. Een heerlijke plek om even te zitten met een drankje voor je de drukte van het pretpark weer opzoekt.

Phantasialand Hotel Matamba beschikt over een eigen gethematiseerd restaurant waar je onder andere Afrikaanse barbecue gerechten kunt proberen. Ook een uitgebreid ontbijtbuffet is inbegrepen bij je overnachting in Hotel Matamba bij Phantasialand. Voor de kinderen is er in de gang richting het restaurant een klim/speelparcours gemaakt, zodat ook een simpele wandeling door het hotel naar je kamer of het restaurant een waar avontuur wordt.

Het grootste voordeel van overnachten in dit Phantasialand hotel is natuurlijk hoe dicht Hotel Matamba bij het pretpark ligt. Je kunt na het ontbijt direct naar je favoriete attractie in het naastgelegen themagebied Deep in Africa lopen om als één van de eersten aan de beurt te zijn. Ook de andere themagebieden liggen niet ver van je hotel. Een ander voordeel van overnachten bij Phantasialand is dat je gratis je auto kunt parkeren bij het hotel.

Andere Phantasialand hotels

Phantasialand heeft naast Hotel Matamba nog diverse andere hotels. Je kunt namelijk ook bij Phantasialand overnachten in Hotel Ling Bao (themagebied China Town) en Hotel Charles Lindbergh (in themagebied Rookburgh). Ook deze twee Phantasialand themahotels liggen direct naast het pretpark en zijn volledig gethematiseerd. Hotel Ling Bao beschikt bovendien ook nog over een binnen- en buitenzwembad.

Ga je voor goedkoop overnachten bij Phantasialand? Maak dan een keuze uit één van de vele hotels in de nabije omgeving of kies voor een hotel iets verder weg.