12-07-2022

Phantasialand heeft een nieuwe attractie geopend: de Adventure Trail. Je vindt de Adventure Trail in het Deep in Africa themagedeelte van het pretpark. Deze actieve attractie, waarbij je klimt en klautert door de jungle, brengt je ook nog eens heel dichtbij de naastgelegen achtbaan Black Mamba. Zowel kinderen als volwassenen zullen Deep in Africa - Adventure Trail een hele beleving vinden!

Adventure Trail klimparcours

Adventure Trail is een uitgebreid klimparcours met onder andere wiebelige hangbruggen door het themagebied Deep in Africa. Het klimparcours voert diep door de ‘jungle’, over rotsen, door een grot en langs watervallen en biedt mooie uitzichten op het gebied, Phantasialand Hotel Matamba en de achtbaan Black Mamba die af en toe langs raast. Uiteindelijk kom je uit bij je bestemming: Kroka’s Lodge! Hier zie je de vrolijke draak in zijn huiselijke omgeving. Om Kroka’s Lodge te bereiken zul je moeten lopen, klimmen, balanceren, springen, kruipen en glijden: een echt jungle avontuur voor jong en oud dus. Deep in Africa – Adventure Trail is het hele jaar door te beleven, dus ook tijdens de winteropenstelling Phantasialand Wintertraum.

Phantasialand overnachten

Bij het Deep in Africa themagebied hoort ook een Phantasialand hotel in Afrikaanse sferen: Hotel Matamba. Hotel Matamba is een echt familiehotel met ruime, gethematiseerde kamers, een (buffet)restaurant, een bar, grote tuin, kinderspeelruimte en zelfs speel- en klimelementen in de gangen van het hotel. Vanuit Hotel Matamba loop je via een speciale ingang voor hotelgasten zo het park in. Je staat binnen enkele minuten bij de nieuwe Phantasialand attractie Adventure Trail en de spectaculaire achtbaan Black Mamba.

Andere Phantasialand hotels zijn het Chinese themahotel Ling Bao en Hotel Charles Lindbergh in het nieuwe themagebied Rookburgh met de unieke achtbaan F.L.Y. Het voordeel van overnachten in een Phantasialand hotel is dat je twee dagen het pretpark kunt bezoeken. Phantasialand tickets boek je eenvoudig online. Door de vele attracties en shows weet je zeker dat je je twee dagen lang goed zult vermaken in dit mooie park. Doordat de hotels zo dichtbij het pretpark liggen ga je ook gemakkelijk even terug naar je hotel voor een hapje of drankje.

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets