06-09-2019

Bezoek dit jaar nog het Duitse pretpark Phantasialand en ontvang 5 euro korting op een ticket. De korting op Phantasialand tickets geldt tot en met 3 november 2019. De kaartjes die je met deze actie bestelt zijn ook geldig tot en met 3 november 2019. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot Phantasialand.

Phantasialand

Pretpark Phantasialand staat garant voor een volle dag plezier voor jong en oud. In het pretpark vind je diverse spectaculaire achtbanen waaronder de hangende achtbaan Black Mamba en de lanceerachtbaan Taron. Bij mooi weer kun je een spannende vaart maken in de wildwaterbanen River Quest en Chiapas. Voor kinderen zijn er diverse kinderattracties verspreid over het park te vinden.

Blijf overnachten bij Phantasialand

Doordat er in Phantasialand zoveel is te beleven kun je je hier gemakkelijk twee dagen vermaken. Direct naast het park vind je dan ook twee fantastische hotels die volledig zijn gethematiseerd. Zo is er het Chinees gethematiseerde Ling Bao Hotel en het Afrikaans gethematiseerde Hotel Matamba. Een goede tip is ook om eens in deze hotels lekker te gaan dineren. De gerechten zijn hier van een zeer hoog niveau. Phantasialand ligt net over de Nederlands-Duitse grens (bij Keulen), waardoor het perfect is voor een korte vakantie. 

Vind hier de beste prijs

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting

Phantasialand hotels

Phantasialand Hotel Ling Bao

Prachtig Chinees gethematiseerd Phantasialand hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand hotel met een Afrikaans thema

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie