16-11-2019

Bezoek deze winter Phantasialand Wintertraum met korting. Met deze tijdelijke aanbieding krijg je maar liefst 10 euro korting per ticket. Dat is een korting van maar liefst 21%. Deze tickets zijn geldig vanaf 22 november 2019 tot en met 19 januari 2020 met uitzondering van 24 december, 1, 7, 8, 13 en 14 januari. Kinderen tot en met 3 jaar mogen Phantasialand Wintertraum gratis bezoeken.

Korting Phantasialand Wintertraum

Wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke korting dan kun je tot en met donderdag 21 november deze tickets bestellen. Per bestelling kun je maximaal zes Phantasialand Wintertraum tickets bestellen. Na het bestellen en afrekenen kun je thuis de tickets uitprinten. Vervolgens ga je hiermee naar Phantasialand en kun je zonder te wachten bij de kassa meteen doorlopen naar de kaartcontrole.

Phantasialand Wintertraum

Phantasialand Wintertraum is één van de sfeervolste pretparken tijdens de winterperiode. Zeker in de avond als het donker wordt en alle duizenden lichtjes aan gaan! Tijdens Phantasialand Wintertraum zijn er diverse speciale winterse shows zoals een speciale schaatsshow. Opwarmen kun je in één van de vele restaurantjes of op de verwarmde terrasjes.

Phantasialand Wintertraum arrangement

Kun je niet genoeg krijgen van één dagje dan is er altijd ook nog de mogelijkheid om in een Phantasialand Hotel te overnachten. Momenteel zijn er met Hotel Ling Bao en Hotel Matamba twee mooi gethematiseerde hotels. Deze twee hotels liggen direct naast het pretpark, dus na een lange dag ben je zo in je hotelkamer. De volgende ochtend kun je na het ontbijt ervoor kiezen om Phantasialand Wintertraum nogmaals te bezoeken of een bezoek te brengen aan de grote Duitse stad Keulen. Binnen 30 minuten sta je in hartje centrum en kun je naar hartelust gaan shoppen of een bezoek brengen aan de gezellige kerstmarkt. De kerstmarkt in Keulen is van 25 november tot en met 23 december.

Nieuw: VR achtbaan Crazy Bats

Nieuw tijdens deze editie van Phantasialand Wintertraum is de Virtual Reality achtbaan Crazy Bats. Dit is de langste Virtual Reality achtbaan ter wereld. Tijdens de rit beleef je een avontuur met een stel vleermuizen die zorgen voor een doldwaze rit. De achtbaan is volledig indoor dus dat is tijdens een koude dag een fijne bijkomstigheid.

Vind hier de beste prijs

Phantasialand Wintertraum tickets

Entreekaarten Phantasialand Wintertraum met korting

Phantasialand Wintertraum arrangement

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets