Een vakantie Salou is een geweldig idee wanneer je lekker met je gezin of vrienden er eens even tussenuit wilt. Wij hebben hier een grote selectie van aanbieders met een vakantie Salou in hun assortiment. Vergelijk hieronder alle prijzen en bespaar zo direct op je vakantie. Het is een lange reis, maar Salou is prima bereikbaar met eigen vervoer. Een busreis Salou is ook een goede optie. Je bent misschien wat langer onderweg, maar raakt niet vermoeid van het rijden. Er zijn ook Salou vakanties waarbij je met het vliegtuig reist. Binnen enkele uren ben je dan in Spanje en kun je aan je vakantie gaan beginnen.

Als je vakantie viert in of bij Salou mag een bezoek aan PortAventura World zeker niet ontbreken! Ontdek het grote PortAventura pretpark of het bijbehorende Ferrari Land en waterpark Costa Caribe. PortAventura tickets koop je eenvoudig alvast voor je verblijf online. In de zomer is het in de omgeving van Salou haast altijd warm weer. Dat wordt genieten dus tijdens je Salou vakantie en bij PortAventura World. Een accommodatie met een zwembad is een aanrader. Kijk voor alle mogelijkheden van een vakantie naar Salou hieronder. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Salou

Busreis Salou

Met de bus naar Salou

Vliegtickets naar Salou

Vliegtickets Salou

Amsterdam - Salou

Vakantie Salou, Costa Dorada

De Spaanse kustplaats Salou staat bekend om zijn prachtige ligging aan de Middellandse Zee en zijn heerlijke zonnige klimaat. Bij jongeren staat een vakantie Salou ook zeker bekend om het grote aanbod aan discotheken en andere uitgaansgelegenheden waar tot laat in de avond feest gevierd kan worden. Maar ook met een gezin is Salou of één van de dorpen vlakbij Salou een uitstekende keuze! Geniet van het bijna altijd mooie meer bij het zwembad van je accommodatie of ga zo vaak als je maar wilt naar het strand. Tijdens je vakantie Salou kun je ook een mooi uitstapje maken naar de stad Barcelona. Vanuit Salou kun je bij diverse partijen een dagtocht reserveren om deze mooie Spaanse stad te bezoeken. En natuurlijk bezoek je tijdens je vakantie in Salou ook PortAventura World

In het overzicht hierboven vind je allerlei mogelijkheden om een vakantie in Salou te vieren. Kies de accommodatie die het beste bij je wensen past en selecteer vervolgens de aanbieder met de beste prijs. Je boekt en betaalt rechtstreeks bij de reisaanbieder.

Busreis Salou

Wil je goedkoop naar Salou en omgeving? Dan is het aan te raden om een busreis Salou te reserveren. Wij hebben hierboven een overzicht geplaatst van aanbieders van een busreis naar Salou. Het is een redelijke lange reis, maar op deze manier kun je alvast kennis maken met enkele reisgenoten in de bus die je tijdens je vakantie in Salou misschien nog wel een paar keer tegen kunt komen. De bus brengt je vanuit Nederland rechtstreeks naar je hotel in Salou, zodat je na het inchecken meteen je kamer en de omgeving kunt gaan ontdekken.

Er zijn veel verschillende aanbieders van een Salou busreis. Bekijk daarom goed alle mogelijkheden in het overzicht hierboven en vergelijk de prijzen. Zo boek je zo goedkoop mogelijk je Salou vakantie. 

PortAventura World

In Salou ligt het grootste pretpark resort van Spanje. PortAventura World heeft twee pretparken en een groot waterpark. Ook heeft het pretpark de beschikking over een paar fantastisch mooi gethematiseerde hotels. Alle PortAventura Hotels liggen op loopafstand van de pretparken, zodat je op deze manier een echte pretpark vakantie kunt beleven in Spanje. Uiteraard zijn er ook voldoende andere hotels vlakbij PortAventura World. Vanuit deze hotels ben je ook zo bij het pretpark. 

De pretparken van PortAventura World (PortAventura, Ferrari Land en waterpark Costa Caribe) bieden attracties en shows voor het hele gezin. Van enorme spannende, snelle en hoge achtbanen tot een themagebied volledig in de stijl van Sesamstraat. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je tijdens je vakantie in Salou een bezoek kunt brengen aan PortAventura World dan kun je vooraf al tickets kopen. Wanneer je PortAventura tickets vooraf online bestelt krijg je vaak nog een leuke korting en scheelt het je weer wachten bij de kassa.