30-05-2024

Wil je dit jaar Disneyland Paris nog bezoeken? Boek dan op tijd je verblijf, zeker in de schoolvakanties kan bijvoorbeeld het Disney® Hotel van je keuze snel vol zitten. In de zomer profiteer je van extra lange openingstijden en (meestal) lekker weer. Bovendien kan Disneyland Paris een perfecte tussenstop zijn voor een paar dagen onderweg naar je vakantie in Zuid-Frankrijk of Spanje. In de herfst en de winter kun je twee van de meest bijzondere en feestelijke seizoenen beleven: Disney Halloween Festival en Disney Betoverende Kerst.

Op je boeking zijn flexibele boekingsvoorwaarden van toepassing, zoals gratis wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst. Handig voor als er iets verandert! Ook betaal je nu geen boekingskosten en kun je in flexibele termijnen betalen.

Vier de zomer in Disneyland Paris

Wanneer je ook naar Disneyland Paris gaat, je kunt er altijd genieten van magische shows en parades, verschillende mooie en spannende attracties en je kunt natuurlijk Disney Figuren ontmoeten.

In de zomer zijn de Disney® Parken bovendien extra lang geopend, soms tot wel 23.00 uur. Zo heb je nog meer tijd om alle shows en attracties te beleven of kun je ’s middags als het warm is even de rust van je Disney Hotel opzoeken. Ook in de Parken zijn zeker rustige en schaduwrijke plekjes te vinden om met een hapje en een drankje even rustig te genieten van de Disney sfeer.

Ga je deze zomer op vakantie naar Zuid-Frankrijk of Spanje? Dan is Disneyland Paris een geweldige tussenstop voor een paar dagen. Het breekt de reis en je vakantie begint meteen goed. Of je sluit natuurlijk je vakantie extra leuk af met een paar dagen Disneyland Paris.

Nieuwe shows deze zomer

Deze zomer zijn er twee nieuwe shows te zien in het Disneyland® Park. De Parken zijn voorzien van nog meer kleur, muziek en magie. De nieuwe show die overdag te zien is voor het Kasteel van Doornroosje heet A Million Splashes of Colour en zit vol met bekende Disney liedjes en Disney Figuren zoals Mickey, Timon, Joy en Mirabel. In de avond, voordat de avondshow Disney Illuminations begint, is Disney Electrical Sky Parade te zien: een bijzondere droneshow die een ode brengt aan de klassieke parade.

En vanaf 25 mei tot en met 29 september kun je in het Walt Disney Studios® Park kijken naar de allernieuwste show, Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland. In deze pop-rockshow vol stunts en acrobatiek keren Alice en de andere bekende figuren uit de film terug naar Wonderland.

Disneyland Paris in 2025/2026

Wie vooruit plant heeft nog langer voorpret! Verblijven met aankomsten vanaf 1 april 2025 tot en met 30 maart 2026 zullen vanaf 10 september 2024 te boeken zijn. Als je gebruik maakt van de handige prijskalender vind je direct de goedkoopste periode om Disneyland Paris te bezoeken.

Disneyland Paris accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Disneyland Paris aanbiedingen

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Dagtocht Disneyland Parijs

Dagtocht Disneyland Parijs met de bus

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Disneyland Paris tickets

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting