Vakantiepark Duinrell is weer geopend en volgende week volgen ook het Attractiepark en het Tikibad. Tot en met 19 mei worden met een kleine groep bezoekers alle maatregelen getest, zodat het park daarna veilig open kan voor iedereen. Uiteraard wel met een maximum aantal gasten, dus reserveer je bezoek van te voren. Een paar dagen op Vakantiepark Duinrell is een heerlijke vakantie in eigen land, vlakbij de kust.

Vakantiepark Duinrell

Op Vakantiepark Duinrell vind je diverse verschillende soorten accommodaties van eenvoudig tot luxe. Huur met je gezin een gezellige duingalow om zo midden in de natuur een gezellige tijd met elkaar door te brengen. Je kunt natuurlijk naar zee of lekker fietsen of wandelen in de omgeving. Vakantiepark Duinrell ligt direct bij Attractiepark Duinrell, zodat je snel bij al je favoriete attracties bent. Vanaf 16 mei is onbeperkt toegang tot het pretpark weer bij je Duinrell vakantie inbegrepen. Als verblijfsgast van Vakantiepark Duinrell kun je ook een of meerdere keren (afhankelijk van de duur van je verblijf) gebruik maken van het Tikibad, het uitgebreide subtropische zwembad van Duinrell. Het zwembad is grotendeels overdekt, dus bij een keer wat minder mooi weer vermaak je je hier uitstekend.

Qua faciliteiten op het vakantiepark is de fiets- en skelterverhuur geopend. Ook bij de supermarkt op het park kun je gewoon terecht voor boodschappen. Bij het La Place restaurant kun je maaltijden afhalen voor in je accommodatie en vanaf 1 juni gaat naar verwachting de bar weer open.

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell bestaat uit veel verschillende attracties voor jong en oud. Het park neemt uiteraard diverse corona maatregelen om je bezoek nog veiliger en volgens de RIVM richtlijnen te organiseren. Als gevolg hiervan is per dag slechts een beperkt aantal bezoekers toegestaan. Als je niet verblijft op het Duinrell vakantiepark zul je je bezoek dus online moeten reserveren en online je Duinrell tickets moeten bestellen. Als je op het vakantiepark verblijft is onbeperkt toegang tot Attractiepark Duinrell bij je verblijf inbegrepen. Het kan zijn dat verschillende attracties niet de hele dag geopend zijn maar door middel van een roulatiesysteem. Het zal echter ook minder druk zijn in het park, waardoor dit geen probleem hoeft te zijn.

Duinrell arrangement

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets

Duinrell tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting