26-06-2020

In het Duitse pretpark Tripsdrill zijn vandaag maar liefst twee nieuwe achtbanen tegelijk geopend. Tripsdrill is een charmant, traditioneel Duits pretpark midden in een rustige streek tussen de wijngaarden. Er zijn veel leuke attracties te vinden voor jong en oud. Een van de nieuwe achtbanen is ook zeker geschikt voor (bijna) het hele gezin.

Van spannend tot nog spannender

De eerste nieuwe achtbaan die vandaag geopend is in Tripsdrill is een echte familie achtbaan. De achtbaan, met de naam Volldampf, gaat zowel voor- als achteruit en behaalt een topsnelheid van ongeveer 60 kilometer per uur. Hals-über- Kopf is de tweede nieuwe achtbaan en is een stuk heftiger en daarmee meer geschikt voor de echte achtbaan fans. Deze hangende achtbaan gaat meerdere keren over de kop en bereikt een topsnelheid van maar liefst 80 kilometer per uur. Beide achtbanen zijn gemaakt door het Nederlandse bedrijf Vekoma.

Tripsdrill

Het gezellige familie pretpark Tripsdrill is prachtig gelegen in een rustige streek en midden tussen de wijngaarden. De dichtstbijzijnde grote Duitse stad is Stuttgart. Veel attracties in Tripsdrill hebben een unieke thematisering, vaak gebaseerd op lokale gebruiken en/of lokale geschiedenis. Het park is mooi aangekleed met veel groen en beschikt ook over diverse restaurants waar je lekker kunt eten.

Overnachten bij Tripsdrill

Tripsdrill beschikt over een eigen vakantiepark met diverse bijzondere accommodaties zoals boomhutten en herderswagens. Bij dit vakantiepark vind je ook het bijbehorende Tripsdrill Wildpark, wat zeker ook leuk is voor een bezoek. Uiteraard kun je, als je meerdere dagen in de omgeving van Tripsdrill wilt verblijven, ook terecht in een hotel vlakbij Tripsdrill. Door de ligging in zuid Duitsland kan Tripsdrill ook een ideale tussenstop zijn als je op weg bent naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië.

Tripsdrill overnachten

Vakantiepark Tripsdrill

Vakantiepark met boomhutten en herderswagens

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Adler Botenheim

Op een kleine 5 minuten rijden van Tripsdrill

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Landidyll Hotel Lamm

Op een rustige locatie in Horrheim

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie