Toverland gaat de wildwaterbaan Expedition Zork een grote upgrade geven. Deze winter zal gewerkt worden aan de wildwaterbaan uit 2004, waarbij onder andere een nieuwe verhaallijn en nieuw decor zal verschijnen. Expedition Zork zal weer openen in het voorjaar van 2022. Toverland tickets boek je voor je bezoek met korting online.

Vernieuwingen Wunderwald

Toverland heeft de afgelopen jaren al meer vernieuwingen en upgrades doorgevoerd in het indoor themagebied Wunderwald. Een belangrijk aandachtspunt is de thematisering van attracties en parkgebieden en nu is Expedition Zork aan de beurt. De ingang van wildwaterbaan Expedition Zork ligt in het indoorgedeelte Wunderwald en verder gaat een gedeelte van de baan naar buiten.

Expedition Zork

Wildwaterbaan Expedition Zork in Toverland werd geopend in 2004. Het opvallendste aan de wildwaterbaan is het grote beeld van Zork, een groen moeraswezen. Met de upgrade van de attractie wordt het verhaal rondom het wezen verder uitgediept. Bezoekers stappen in een transportsysteem ontwikkeld door de uitvinder Maximus Muller (bekend van de achtbaan Maximus Blitz baan) om op zoek te gaan naar het mythische wezen Zork. Zo worden de verschillende attracties en thema’s in Wunderwald ook meer met elkaar verbonden.

In het decor van Expedition Zork komt een nieuw interactief spelelement. Bezoekers kunnen houten Toverland ballen kopen en deze zo vaak als ze willen door een enorme, 125 meter lange knikkerbaan laten rollen. Er komen twee verschillende parcoursen.

Klaar in voorjaar 2022

De vernieuwde Expedition Zork zal klaar zijn in het voorjaar van 2022. De bouw zal na de kerstvakantie starten en in de periode dat de attractie gesloten is zal buitenachtbaan Dwervelwind geopend zijn als alternatief. Er komt ook een Maximus’ Bauhaus waar bezoekers tekeningen en updates van het bouwproject kunnen zien.

Wil je Toverland bezoeken in de kerstvakantie of daarna? Toverland tickets met korting boek je online en hoe langer je van tevoren boekt hoe hoger je korting (maximaal 7 euro). Deze goedkope Toverland tickets zijn alleen online te kopen.

Toverland tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Overnachten bij Toverland

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets