07-09-2022

Toverland Halloween beleef je ook dit jaar weer in oktober en november. Met de ‘griezellige’ Halloween Days en de spannende Halloween Nights maakt Toverland het voor jong en oud mogelijk om Halloween te vieren. Naast allerlei extra entertainment kun je tijdens Toverland Halloween natuurlijk ook gewoon in je favoriete attracties.

Toverland Halloween activiteiten

Toverland Halloween wordt dit jaar georganiseerd in de weekenden van oktober, het eerste weekend van november en de herfstvakantie. Tijdens de familievriendelijke Halloween Days kun je genieten van een prachtig versierd park met leuke pompoencreaties en niet al te enge Halloween shows en extra’s. Natuurlijk zijn ook alle attracties gewoon geopend.

Vanaf 18.30 uur beginnen de Toverland Halloween Nights. Ruim 150 acteurs jagen iedereen de stuipen op het lijf in vijf verschillende scare zones en vijf enge ‘haunted experiences’ zoals (loop)spookhuizen (tegen extra betaling). In entreegebied Port Laguna kun je ook kijken naar de Toverland Halloween parade en de Halloween Nights worden afgesloten met een vuurwerkshow. Met de Fear Pass kun je alle betaalde experiences beleven voor één vaste prijs, maar je kunt natuurlijk ook los betalen voor de extra activiteiten die je wilt doen. Er is ook een uitgebreid ‘Trick or Eat’ buffet, inclusief snoepbuffet.

Toverland tickets Halloween en Toverland korting

Toverland tickets voor de Halloween Days of Halloween Nights bestel je eenvoudig online. Net als bij de reguliere tickets krijg je korting als je online van tevoren een ticket op datum bestelt. Hoef je niet per se tijdens Halloween naar Toverland? Zorg dan dat je voor of op 7 oktober een bezoek brengt aan het park. Je kunt dan nog profiteren van de Toverland korting actie, waarbij je gratis Toverland tickets of een hoge Toverland korting kunt ontvangen voor een bezoek tijdens de Toverland Winter Feelings in november, december en januari.

Toverland Halloween tickets

Toverland Halloween tickets

Entreekaarten Toverland Halloween met korting