27-03-2023

Legoland Duitsland opent met Maximus - Der Flug des Wächters een nieuwe achtbaan speciaal gericht op kinderen die net wat meer spanning zoeken. Deze nieuwe achtbaan is namelijk van het type Wing Coaster en heeft een hoogte van slechts 17 meter. De achtbaan krijgt, als eerste achtbaan in Legoland Duitsland, inversies. Tijdens de rit ga je namelijk twee keer over de kop.

Wing Coaster

Maximus - Der Flug des Wächters in Legoland Duitsland is ontwikkeld door de Zwitserse attractie bouwer Bolliger & Mabillard en is een zogenaamde Wing Coaster. Een Wing Coaster heeft als kenmerk dat je met de stoeltjes waarin je plaatsneemt buiten de baan hangt. Een zelfde type achtbaan is al te vinden in het Duitse Heide Park en het Nederlandse Toverland. Normaal zijn Wing Coasters vrij lang en enorm spectaculair, maar Legoland Duitsland heeft voor een rustigere en kleinere versie gekozen. Op deze manier is de achtbaan geschikt voor een groter publiek.

Legoland Duitsland

Legoland Duitsland is een pretpark dat geheel in teken staat van de bekende Lego steentjes. Alle attracties in het park zijn gethematiseerd in Lego thema. Het pretpark ligt vlakbij Günzburg en is uitermate geschikt voor families met kinderen tot en met 12 jaar. Legoland Duitsland heeft naast het pretpark ook nog diverse verblijfsaccommodaties waaronder Legoland hotels en het Legoland vakantiepark. Heb je een eigen camper of caravan dan kun je overnachten op de Legoland camping.

Vind hieronder in het overzicht een aantal aanbieders waarbij je een verblijf op het Legoland vakantiepark kunt boeken. Vergelijk alle aanbieders om zo de goedkoopste Legoland aanbieding te vinden.

Legoland Duitsland accommodaties

Legoland Duitsland Hotel

Legoland Hotel van Vakantiepark Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland Duitsland Vakantiepark

Vakantiepark naast Legoland Duitsland compleet in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie
www.movieparkholidays.de

Tickets en arrangementen

Legoland Duitsland arrangement

Overnachten bij Legoland Duitsland inclusief tickets

Legoland Duitsland tickets

Entreekaarten Legoland Duitsland met korting