13-12-2019

Een Last Minute Slagharen is nu wel heel voordelig te reserveren. Je ovenacht met deze Last Minute al voor 109 euro per accommodatie. Hierbij zijn toegang tot het attractiepark en het waterpark Aqua Mexicana inbegrepen. Overnachten doe je in een accommodatie die allemaal op loopafstand van het pretpark liggen.

Twee nachten Vakantiepark Slagharen

Wanneer je gebruik maakt van deze voordelige Last minute dan overnacht je twee nachten in een accommodatie van Vakantiepark Slagharen. Hierbij zitten drie dagen waarop je vervolgens toegang hebt tot het attractiepark en waterpark. In deze drie dagen heb je dus voldoende tijd om alle leuke en spannende attracties te bezoeken die je in het pretpark kunt vinden. Zwemmen is altijd leuk wanneer je een weekendje of midweek weg gaat. In waterpark Aqua Mexicana vind je diverse glijbanen en zwembaden waar je urenlang plezier kunt beleven.

Drie nachten Vakantiepark Slagharen

Wanneer je drie nachten op Vakantiepark Slagharen wilt overnachten kun je ook gebruik maken van een voordelige Last minute aanbieding. De Last Minute Slagharen voor drie nachten is vanaf 179 euro per accommodatie te reserveren. Met een last minute van drie nachten heb je vier dagen de tijd om alle attracties van Slagharen te bezoeken. Natuurlijk kun je ook tijdens openingstijden onbeperkt gebruik maken van waterpark Aqua Mexicana.

Ontbijt Vakantiepark Slagharen

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Slagharen kun je ook gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Dit is tegen een kleine meerprijs te reserveren. Dit uitgebreide ontbijtbuffet is in het pretpark en met een beetje geluk krijg je ook nog bezoek van de parkmascottes Randy en Rosy. Met dit uitgebreide ontbijt start je je dagje Slagharen meteen goed!

Vind hier de beste prijs

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie