Disneyland Parijs bestaat in 2022 alweer 30 jaar! Vanaf 6 maart kun je dit feest mee vieren in Disneyland Parijs met allerlei extra shows, entertainment en verrassingen. Overnachten bij Disneyland Parijs kan in een officieel Disneyland Parijs hotel of een goedkoop hotel bij Disneyland Parijs. Boek nu je Disneyland Parijs arrangement en geniet van alle feestelijkheden.

30-jarig bestaan Disneyland Parijs

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Disneyland Parijs, als Euro Disney, werd geopend. Disneyland Parijs is het eerste Disney pretpark in Europa. Dat wordt gevierd dit jaar vanaf 6 maart met allerlei leuke extra’s. Het precieze programma wordt later nog bekend gemaakt, maar de sfeer in Disneyland Parijs zal sowieso extra feestelijk zijn met talrijke decoraties voor zowel overdag als ’s avonds. Mickey Mouse en al je andere favoriete Disney figuren zijn speciaal voor het 30-jarig bestaan in nieuwe glinsterende outfits gestoken. Ook komt er een nieuwe show met de Disney figuren ter ere van het 30-jarig bestaan die dagelijks te zien zal zijn en zijn er speciale feestelijke souvernirs en hapjes en drankjes te koop. Ook de meeste shows en parades in Disneyland Parijs worden vanaf 6 maart weer opgevoerd en natuurlijk wil je zo vaak als je kunt in alle attracties.

Disneyland Parijs arrangement

Er is zoveel te doen en te beleven in Disneyland Parijs dat het een mooie bestemming is voor een korte vakantie. Verblijf met een Disneyland Parijs arrangement bijvoorbeeld twee of drie nachten in een Disneyland Parijs hotel om je helemaal onder te dompelen in de Disney sfeer. Tijdens je verblijf heb je toegang tot allebei de Disney parken en uitgaansgebied Disney Village. De Disneyland Parijs hotels liggen op loopafstand (5 tot 20 minuten lopen), maar er rijden ook shuttlebussen om je naar de pretparken te brengen. Disney’s Hotel New York- The Art of Marvel is recent helemaal vernieuwd.

Vind je het niet erg om een stukje te rijden? Kies dan bijvoorbeeld voor het Disney vakantiepark Disney’s Davy Crockett Range of het Center Parcs vakantiepark Villages Nature. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een goedkoop hotel in de omgeving van Disneyland Parijs. Je moet dan meestal nog wel losse Disneyland tickets kopen voor de pretparken, waardoor een compleet Disneyland Parijs arrangement aantrekkelijker kan zijn qua prijs.

Vind hier de beste prijs

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting