29-01-2020

Deze Camping Slagharen aanbieding met een korting tot 36% is nu te reserveren. Wees er wel snel bij omdat deze aanbieding tijdelijk is en hierbij geldt vol = vol. Wanneer je deze Slagharen aanbieding gaat reserveren heb je een speciale kortingscode nodig die je bij het boeken moet invoeren. Gebruik de code camping2020 bij het afronden van de reservering. Boek wel voor 8 februari 2020 om gebruik te maken van deze kortingscode.

Direct naar de aanbieding - Kortingscode: camping2020

Camping Slagharen aanbieding

Hoe leuk is het om een kampeervakantie te beleven direct naast een groot pretpark? Op de camping van Slagharen is dit mogelijk! En nu door deze Camping Slagharen aanbieding ook nog eens extra voordelig. Reserveer voor 8 februari een plaats op de camping en ga voordelig naar dit leuke vakantiepark.

Camping ideaal voor kinderen

De camping van Slagharen is ideaal voor kinderen. Je ontvangt namelijk gedurende je verblijf iedere dag gratis toegang tot Attractiepark Slagharen. En omdat het pretpark op loopafstand van de camping is kun je zo vaak het park bezoeken als je wilt. In het attractiepark is natuurlijk genoeg te beleven, van spannende achtbanen tot leuke draaimolens. Ook is er op verschillende tijden leuk entertainment in het park te ontdekken.

Waterpark Aqua Mexicana

Tijdens je vakantie op de Slagharen camping kun je ook nog een bezoek brengen aan Waterpark Aqua Mexicana. Hier kun je naar hartelust zwemmen in een groot binnen- en buitenzwembad. Hier vind je ook diverse leuke en spannende glijbanen. Met mooi weer kun je in het buitengedeelte lekker luieren op een ligbed. Toegang tot Aqua Mexicana is exclusief en voor het waterpark moeten aparte tickets aangeschaft worden.

Gratis vakantie actie

Reserveer je voor 31 januari een verblijf op de Slagharen camping dan maak je ook nog eens kans om je volledige vakantie terug te winnen. Er worden namelijk vijf vakanties volledig terugbetaald zodat je vervolgens gratis op vakantie kunt naar Slagharen. Dus maak voor 31 januari 2020 je reservering compleet en krijg dan niet alleen flinke korting maar maak ook nog eens kans op een gratis verblijf. (kijk op de website van Slagharen voor de actuele actievoorwaarden)

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie