16-05-2020

Op zaterdag 30 mei, in het Pinksterweekend dus, gaat ook Attractiepark Slagharen weer open voor bezoekers. Op vrijdag 29 mei worden de eerste bezoekers al welkom geheten op het vakantiepark van Slagharen. Ook waterpark Aqua Mexicana gaat weer open (voor verblijfsgasten) voor een complete vakantiebeleving.

Veilig open voor daggasten en verblijfsgasten

Vanaf 30 mei zijn bezoekers weer welkom, zowel voor een dagje Attractiepark Slagharen als ook voor een meerdaags verblijf op het naastgelegen Vakantiepark Slagharen. Uiteraard nemen het attractie- en vakantiepark alle RIVM richtlijnen en het Veilig Samen Uit protocol in acht. Er worden veel minder bezoekers toegelaten dan gebruikelijk om afstand tussen huishoudens te kunnen houden. Daarom moet je je bezoek aan Slagharen ook als daggast voortaan wel online reserveren. Waterpark Aqua Mexicana wordt vanwege de beperkte capaciteit alleen toegankelijk voor gasten van het vakantiepark.

Vakantiepark Slagharen

Direct naast het attractiepark ligt Vakantiepark Slagharen. Een verblijf op dit gezellige park voelt echt als vakantie. De accommodaties liggen dichtbij het attractiepark en mooi tussen het groen. Als verblijfsgast heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark, maar je kunt natuurlijk ook allerlei andere dingen in de omgeving gaan ondernemen zoals wandelen of fietsen. De accommodaties van Vakantiepark Slagharen zijn hiervoor een perfecte uitvalsbasis. Je kunt kiezen voor een voordelige en avontuurlijke wigwamtent, maar er zijn ook ruime en moderne huisjes te reserveren.

Slagharen tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Slagharen arrangement