20-11-2021

Met deze Plopsa Hotel aanbieding krijg je nu 20% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne. Deze Plopsa Hotel aanbieding is een tijdelijke Black Friday aanbieding. Tot en met 29 november krijg je bij deze speciale Plopsaland aanbieding 20% korting op je verblijf. Een verblijf in het mooie Plopsa Hotel is altijd inclusief ontbijt, diner en toegang tot Plopsaland De Panne en waterpark Plopsaqua.

Plopsa Hotel aanbieding

Maak gebruik van de kortingscode BLACK bij je boeking om tot en met 29 november het Plopsaland De Panne hotel te boeken met 20% korting. Na gebruik van de kortingscode wordt de korting vanzelf verwerkt. Deze Plopsa Hotel aanbieding is geldig op verblijven tot en met 1 april 2022. Tijdens de kerstvakantie is het gehele Plopsaland park nog geopend, daarna zijn er ook periodes (voornamelijk doordeweeks) dat alleen het overdekte gedeelte Mayaland Indoor geopend is. In het weekend is doorgaans wel het hele park geopend.

Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel is officieel in 2021 geopend en heeft kamers en suites in theaterstijl en speciale themasuites van alle populaire Studio 100 karakters zoals Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop en K3. Er zijn kamers voor vier personen maar ook ruimere familiekamers geschikt voor maximaal zes personen. Een verblijf in het Plopsa Hotel is altijd volledig verzorgd: de entree tot pretpark Plopsaland en het naastgelegen waterpark Plopsaqua is namelijk bij de prijs inbegrepen, evenals een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet. Je kunt als hotelgast gratis parkeren op alle dagen van je verblijf.

Plopsaland overnachten

Met een overnachting in het Plopsa Hotel geniet je twee dagen van alles wat Plopsaland De Panne te bieden heeft. In het pretpark zijn natuurlijk veel kinderattracties te vinden met al hun favoriete Studio 100 figuren, maar ook enkele spannende achtbanen voor oudere kinderen. Plopsaqua is het waterpark van Plopsaland dat direct naast het pretpark ligt. Dit grote overdekte zwembad staat bol van plezier met onder andere een wildwaterbaan, golfslagbad, verschillende glijbanen, buitenbad en een sauna.

Wil je ook een dagje ontspannen op het strand of aan de boulevard van De Panne of een van de andere gezellige Belgische kustplaatsen in de buurt? Boek dan een extra overnachting in het Plopsa Hotel om zo nog meer uit je verblijf te halen!

Vind hier de beste prijs

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland arrangement

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets