29-09-2016

Het lijkt nog ver weg, maar Sinterklaas is sneller weer in ons land dan je denkt! In de weekenden van 18-20 november en van 25-27 november 2016 is het weer Sinterklaasweekend bij Duinrell! Er zijn tijdens dit evenement tal van activiteiten te beleven voor jong en oud.

Sinterklaas in Duinrell

Wanneer je nu een verblijf in een van de gezellige duingalows van Vakantiepark Duinrell boekt kun je mee doen aan alle Sinterklaas activiteiten tijdens het weekend van je keuze. Zo is er bijvoorbeeld een Sint Meet & Greet en een Pietendisco. Je kunt op de foto met het paard van Sinterklaas of kijken naar de gezellige Pieten Parade. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in het huis van Sinterklaas, de Pietenschool en de Pakjeskamer! Tot slot krijg je gedurende je verblijf een keer toegang tot het SiSaSinterklaas concert (op zaterdag of zondag).

Attracties Duinrell

Tijdens het Sinterklaasweekend zijn ook de diverse attracties in Duinrell voor je geopend en kun je onbeperkt gebruik maken van het tropische zwembad het Tikibad. Tijdens het Sinterklaas weekend van pretpark Duinrell zal de hele familie zich dus geen minuut vervelen! Kijk op de aanbieders onderop deze pagina voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Je verblijft al in een 4-persoons duingalow vanaf 199 euro per verblijf of in een 6-persoosn duingalow vanaf 219 euro.

Verblijf je liever in een hotel? Kijk dan op onze website voor diverse hotels bij Duinrell.

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets