19-11-2016

Vanaf zomer 2017 kun je in Animal Kingdom in Walt Disney World de wereld van Avatar bezoeken. Avatar is een bekende en zeer succesvolle fantasyfilm uit 2009 en is geregisseerd door James Cameron.

Avatar en Disney

In 2011 kocht Disney de rechten van de film Avatar om te kunnen gebruiken in een pretpark. In 2011 presenteerde Disney al de eerste plannen voor Pandora: World of Avatar en in het begin van 2014 startten de bouwwerkzaamheden. Er zal in Animal Kingdom een groot themadeel openen met diverse winkeltjes, horeca en attracties. De attracties zijn Avatar Flight of Passage wat een soort vliegsimulator zal worden en Na’vi River Journey wat een bootjes attractie geschikt voor de hele familie is.

Florida vakantie

Ben je benieuwd naar dit compleet nieuwe themagedeelte van Animal Kingdom plan dan nu alvast je vakantie in 2017 naar Orlando, Florida om dan alle parken van Walt Disney World te bezoeken! Overnachten kan in een van de officiële Walt Disney World Hotels of in een goedkoop hotel in Orlando of Kissimmee (vlakbij Walt Disney World). Neem ook een kijkje op onze handige Florida overzichtspagina's voor vliegtickets, villa's en huurauto's. Je kunt natuurlijk ook een complete Florida rondreis boeken.

Orlando is zonder twijfel de pretparken hoofdstad van de wereld. Behalve Walt Disney World vind je hier namelijk ook nog Universal Orlando Resort met twee pretparken en het prachtige nieuwe waterpark Volcano Bay (vanaf de zomer van 2017).