29-11-2015

Voor de Kerst van je dromen boek je nu een verblijf in Disneyland Parijs. Nog tot en met 7 januari beleef je de feestdagen zoals nooit tevoren in dit sfeervolle pretpark. Allerlei extra's zoals winterse aankleding, Kerst decoraties, muziek en entertainment maken je verblijf in Disneyland Parijs nog bijzonderder.

Kerst in Disneyland Parijs

De enorme kerstboom met duizenden lampjes brengt je direct al in de stemming. Dagelijks ontsteken Mickey en Minnie de boom met een vrolijk, muzikaal spektakel. Speciaal voor Kerstmis worden er unieke shows gepresenteerd zoals Disney's Christmas Parade en Disney Dreams! of Christmas: een speciale kerstversie van de bekende vuurwerkshow die een dag in het pretpark afsluit. Ook de winterse Frozen Sing-along show met alle bekende liedjes uit deze populaire Disney film wil je zeker niet missen. Tot slot kun je ook in Kerst stijl op de foto met je favoriete Disney figuren en de Kerstman.

Overnachten Disneyland Parijs

Wil je tijdens je hele verblijf optimaal genieten van de Disney magie? Boek dan een verblijf in een van de officiële Disneyland Parijs Hotels. Op zoek naar een voordeligere optie? Kijk dan eens in ons overzicht van Hotels bij Disneyland Parijs. Ook worden er door veel verschillende aanbieders diverse Disneyland Parijs arrangementen, busreis Disneyland Parijs en treinreis Disneyland Parijs aangeboden.

Arrangementen

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets