03-09-2016

Van 1 oktober tot en met 2 november staat Disneyland Parijs weer in het teken van Halloween met het griezelige Disney’s Halloween Festival! In deze periode kun je genieten van de mooie Halloween decoratie (“van griezelig grappig tot gruwelijk griezelig”) en allerlei extra vormen van entertainment. Zo zie je de Disney figuren in hun mooiste Halloween outfit en beleef je Mickey’s Halloween Celebration, een spectaculaire parade speciaal voor Halloween.

Disneyland Parijs Halloween

Overal in de Disneyland Parijs parken kun je bovendien griezelige schurken tegenkomen. Natuurlijk kun je er ook mee op de foto! Tot slot zijn er allerlei speciale Halloween snacks te koop. Op 31 oktober vindt ’s avonds nog Disney’s Halloween Party plaats, hiervoor heb je aparte tickets nodig. Vergeet in deze periode ook niet om een bezoek te brengen aan de spannende attractie Phantom Manor. Dit spookhuis is in deze speciale Halloween periode zeker de moeite waard om te bezoeken.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het grootste pretpark resort van Europa. Naast twee pretparken zijn er ook tal van hotels en een groot uitgaanscentrum. Disneyland Parijs is uitermate geschikt voor een korte vakantie. Wil je bij Disneyland Parijs overnachten? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie over alle Disneyland Parijs hotels en hotels bij Disneyland Parijs. Wil je geheel ontzorgd op vakantie? Kijk dan eens voor een complete busreis naar Disneyland Parijs op onze speciale Disneyland Parijs busreis pagina.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Busreizen

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting