30-09-2016

De bouw van Vakantiepark Loonsche Land van De Efteling gaat gestaag door. Momenteel worden al de eerst contouren zichtbaar van enkele vakantiehuisjes zoals een boshut, heidehut of duinhut. Ook zijn er al flinke stukken grond afgegraven waar water zal komen of waar beekjes door stromen.

Loonsche Land Hotel

Het hoofdgebouw, het Loonsche Land Hotel, gaat langzaam richting het hoogste punt. In het Loonsche Land Hotel komen diverse kamers geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Naast de kamers vind je hier ook diverse voorzieningen zoals een bar, restaurant, receptie en winkeltje. Vanaf het Loonsche Land Hotel is het straks slechts 15 minuten wandelen naar de hoofdingang van De Efteling.

Vakantiepark Loonsche Land

Vakantiepark Loonsche Land is straks, na Efteling Bosrijk, het tweede vakantiepark van De Efteling. In Loonsche Land staat de natuurlijk omgeving van het vakantiepark centraal. Loonsche Land grenst aan een mooi natuurgebied dat in verbinding staat met De Loonse en Drunense Duinen. Er komen diverse vakantiewoningen, boomhutten en hotelkamers in het Loonsche Land hotel. 

Arrangementen

Aanbiedingen

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie