28-07-2016

In Attractiepark Slagharen is deze zomervakantie weer extra veel te beleven! Pas geleden is de attractie El Torito geopend (vernieuwd). In deze hard rond draaiende en bewegende attractie lijkt het net alsof je op een echte wilde stier zit. De attractie past mooi in het Wilde Westen themagedeelte van Attractiepark Slagharen.

Thunder Loop Attractiepark Slagharen

Ook vind je deze zomer tijdelijk (nog tot en met 21 augustus) het Playmobil speelplein, achter restaurant The Diner. Kinderen kunnen in de overdekte hal volop spelen met hun favoriete speelgoed. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. Verder is het deze zomer bijna je laatste kans om een ritje in de oude achtbaan Thunder Loop te maken! Volgend jaar maakt deze baan namelijk plaats voor een nieuwe achtbaan. Op 2 oktober zal Thunder Loop voor het allerlaatst geopend zijn.

Camping Slagharen

Met de zomer camping aanbieding van Vakantiepark Slagharen wordt het wel heel aantrekkelijk om van je dagje uit gewoon een echte vakantie te maken! Je krijgt nu maar liefst 20% last minute korting op de toch al aantrekkelijke prijzen.

Vakantieparken

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting