17-10-2016

Vanaf 26 maart 2017 zal Disneyland Parijs haar 25e verjaardag vieren! Het grootste pretpark resort van Europa pakt groot uit tijdens het 25e verjaardagsfeest met diverse nieuwe attracties, shows en entertainment. Kortom, Disneyland Parijs is dit jaar zeker weer het bezoeken waard.

Star Tours: The Advenure Continues

Allereerst is vanaf 26 maart in het Disneyland de vernieuwde attractie Star Tours: The Adventure Continues. Deze nieuwe 3D simulatie attractie is gebaseerd op de bekende Star Wars films. Er zijn verschillende verhaallijnen met reizen naar de werelden van onder andere Jakku, Hoth, Death Star en vele anderen. Het is elke keer weer een verrassing waar je terecht komt, waardoor het voor de fans leuk is om deze attractie meerdere keren te bezoeken. Ook in de rest van themagebied Discoveryland vind je het Star Wars thema terug, met bijvoorbeeld een tijdelijke ombouw van de populaire achtbaan Space Mountain tot HyperSpace Mountain.

Nieuwe parade Disneyland Parijs

Verder kun je in 2017 in Disneyland Parijs genieten van diverse nieuwe en extra shows. De nieuwe parade, genaamd Disney Stars on Parade, is mooier dan ooit met nieuwe paradewagens. Ook viert Mickey Mouse elke dag met zijn vrienden een groot verjaardagsfeest met de show Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”. En tijdens de show The Starlit Princess Waltz op Royal Castle Stage zie je al je favoriete prinsessen eindelijk in het echt. Tot slot wordt dagelijks de nieuwe spectaculaire show Disney Illuminaties opgevoerd. In het donker komen in dit spektakel met licht, muziek projecties en special effects de mooiste Disney verhalen zoals Frozen, Belle en het Beest, Star Wars, Pirates of the Caribbean en de Kleine Zeemeermin tot leven.

Disneyland Parijs overnachten

Ga jij mee de 25e verjaardag van Disneyland Parijs vieren? Boek dan nu alvast je verblijf bij Disneyland Parijs in 2017. Kijk op onze website voor de beste Disneyland Parijs aanbiedingen, Disneyland Parijs Hotels, Hotels bij Disneyland Parijs of aantrekkelijke Disneyland Parijs arrangementen van verschillende reisaanbieders. Op deze manier weet je zeker dat je zo goedkoop mogelijk bij Disneyland Parijs kunt overnachten.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting