Op zeer korte afstand van de ingang van pretpark Legoland Denemarken en naast vakantiepark Lalandia ligt het eigen Legoland Vakantiepark: Legoland Holiday Village. Het driesterren Vakantiepark Legoland is een voordelige manier om toch volledig in de Lego sfeer te blijven na je bezoek aan het pretpark. Bovendien bieden sommige Legoland Holiday Village accommodaties ruimte aan grotere gezinnen tot wel acht personen. Vakantiepark Legoland is verdeeld in verschillende themagebieden, zoals Ninjago, Piraten en het Wilde Westen, met elk hun eigen aankleding.

Direct naar de beste Legoland aanbiedingen

Ben je op zoek naar een vakantiepark met meer faciliteiten en ruimere of luxere accommodaties dan is een verblijf op het naastgelegen vakantiepark Lalandia een echte aanrader! Verblijf je toch liever in een hotel? Bekijk dan eens de mogelijkheden in Hotel Legoland of de diverse Hotels bij Legoland in de directe omgeving van het pretpark.... Lees meer

Aanbieders

Legoland Denemarken

Legoland® Vakantiepark Denemarken

Een vakantiepark in Lego stijl
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Faciliteiten

Vakantiepark Legoland is mooi gelegen tussen veel groen en bossen en beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een receptie, (souvenir)winkel, wasserette en een bar en restaurant. Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er is onder andere een avontuurlijke speeltuin en een midgetgolfbaan. Als je een Legoland Resort pas aanschaft ben je bovendien je hele verblijf verzekerd van gratis toegang tot het Legoland Denemarken, de dierentuin Givskud Zoo en het subtropisch zwemparadijs en de indoor speelhal van het naastgelegen Lalandia Legoland. Parkeren bij het Legoland Vakantiepark is gratis en ook een uitgebreid ontbijtbuffet is bij je verblijf inbegrepen.

Vakantiepark Legoland Holiday Village accommodaties

Op vakantiepark Legoland Holiday Village vind je verschillende soorten accommodaties: van hotelkamers (familiekamers) tot vakantiehuisjes (houten chalets) en kampeerplaatsen. Alle accommodaties zijn in 2014 volledig gerenoveerd.

- Familiekamers in piraten thema: deze gezellige familiekamers in het hoofdgebouw van Legoland Holiday Village zijn optimaal geschikt voor gezinnen die de service en comfort van een hotel, maar de ruimte van een appartement waarderen. De ruime familiekamers zijn geheel in piratenstijl ingericht. Je ziet de thematische elementen overal terugkomen: van de dekens in de kinderslaapkamers tot in de badkamer. Voor de kinderen is het heerlijk om in de hotelkamer na een lange dag in het pretpark nog even te spelen met het aanwezige Lego speelgoed. Er zijn piraten familiekamers geschikt voor vier, vijf en zelfs maximaal acht personen (een tweepersoonsbed en drie stapelbedden) te reserveren.

Legoland vakantiepark Denemarken

- Wild West vakantiehuisjes (houten chalets): de Wild West vakantiehuisjes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht met veel gebruik van hout en leuke thematische elementen. Elk Wild West vakantiehuisje beschikt over een eigen badkamer, een kitchenette en een eethoek. Ook heeft elk huisje een eigen veranda met tuin meubilair om van de groene en bosrijke omgeving te genieten. De Wild West vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal vijf personen.

- Standaard vakantiehuisjes zonder eigen badkamer: een voordelige optie zijn de standaard vakantiehuisjes (houten chalets) waarbij men gebruik kan maken van de centrale sanitaire voorzieningen.

Legoland vakantiepark Denemarken

- Camping: op vakantiepark Legoland Holiday Village vind je ook een camping gedeelte waar je je eigen tent, caravan of camper neer kunt zetten of een van de leuk gethematiseerde indianen tenten kunt huren. Je maakt hierbij gebruik van de centrale sanitaire voorzieningen.